Qui Som?

HISTÒRIA DE L’EMPRESA

Vam néixer l’any 2007, gràcies a la fusió de dues famílies. La família Pujadas, especialitzada en la ramaderia de la carn de boví, i la família Olivé, quarta generació de carnissers especialitzats.

La nostra evolució des del 2007 ha sigut ferma i constant. L’especialització en la carn de boví ha obert mercats i ha fidelitzat clients cada any en diferents sectors: restauració, supermercats, carnisseries especialitzades…

Des de sempre, els productes que comercialitzem busquen un objectiu fonamental: satisfer qualsevol necessitat amb uns estàndards alts de qualitat.

La filosofia de servei del dia a dia ens ha posicionat en el mercat com una empresa que treballa per donar el millor servei diari, oferint el producte més fresc possible a tots els clients.

1957 – Manlleu

1960 – Torrent Magí

FILOSOFIA

Intentem guanyar-nos amb el màxim esforç i servei allò que totes les empreses desitgen: la confiança de cada client. Sembla fàcil de dir, però és molt difícil d’assolir. Aquest és el valor més preuat per a tot l’equip humà de Confialiments.

El nostre nom és un reflex d’aquest valor perquè, des del primer dia, l’objectiu prioritari sempre ha sigut guanyar-nos la confiança de qui treballa amb els nostres productes i serveis.

EQUIP

Actualment, la nostra plantilla està formada per 32 grans professionals. Tots ells i totes elles creen un immillorable equip preparat i especialitzat en cada secció de l’empresa: producció, administració i comercialització.

Gràcies a la suma de les seves capacitats, aconseguim la fusió perfecta de talent que ens converteix en una empresa càrnica del segle 21 amb totes les garanties.

OFICINES

Les noves oficines ens permeten gestionar personalment la nostra àmplia cartera de clients de diferents sectors.

L’excel·lent atenció diària al client i la ràpida reacció en el servei són les prioritats absolutes de tot l’equip.

Gràcies als nous sistemes informàtics i tecnològics, el control i la traçabilitat dels productes que passen per les nostres instal·lacions assoleixen les màximes garanties de seguretat alimentària.