AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

L’accés a aquest lloc web suposa l’acceptació expressa de l’Usuari a les presents Condicions Generals i Particulars d’ús, que podran ser modificades o substituïdes pel seu titular en qualsevol moment i sense previ avís.

AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

L’accés a aquest lloc web suposa l’acceptació expressa de l’Usuari a les presents Condicions Generals i Particulars d’ús, que podran ser modificades o substituïdes pel seu titular en qualsevol moment i sense previ avís


TITULAR DE LA PÀGINA

D’acord amb el que preveu l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’ofereix a l’usuari d’aquesta pàgina web i als òrgans competents, la informació del titular d’aquesta:

NOM: CONFIALIMENTS TER S.L.

NIF: B 58179433

INSCRIPCIÓ REGISTRE MERCANTIL: Inscrita al Registre Mercantil de BARCELONA, volum 29346, foli 113, full B113405.

ADREÇA:  Polígon Industrial Torruella – C/ Traginers, 24 – Les masies de Voltregà – 08508 – Barcelona.

CORREU: ADMINISTRACIO@CONFIALIMENTS.COM


TELEFON:
93 851 28 69

1. Condicions Generals d’Ús.

Les següents Condicions Generals regulen l’ús i accés al portal web, confialiments.com/es/, la finalitat de la qual és informar de manera pública i gratuïta dels productes de CONFIALIMENTS TER S.L., oferint als Usuaris informació i continguts via web.

CONFIALIMENTS TER S.L., adoptarà totes les mesures al seu abast per a impedir qualsevol tipus de conducta contrària a les Lleis Espanyoles i cooperarà amb les Autoritats competents en la identificació dels subjectes responsables de les accions que puguin suposar violacions de les lleis o condicions aplicables al present lloc web


2. Condicions Particulars per a la contractació de determinats serveis.

La informació sobre els productes de CONFIALIMENTS TER S.L., facilitada en aquesta web, té un caràcter orientatiu i aproximat, no suposant una oferta vinculant per aCONFIALIMENTS TER S.L., no respon de cap manera de l’efectivitat o exactitud de la citada informació, quedant exempta de qualsevol responsabilitat contractual o extracontractual amb l’usuari que faci ús d’ella.

3. Propietat Intel·lectual i Industrial.

Els continguts, documentació, imatges, gràfics, marques, logos i disseny que formen aquesta web són propietat de CONFIALIMENTS TER S.L. i es troben degudament protegits de conformitat amb la normativa espanyola i internacional sobre Propietat Intel·lectual i Industrial. Les persones o empreses que remetin qualsevol tipus d’informació o contingut a CONFIALIMENTS TER S.L. es comprometen al fet que la mateixa sigui veraç i no vulneri o infringeixi qualsevol dret de tercer ni sigui contrària a la llei i l’ordre públic. Si Vostè creu que qualsevol contingut i/o informació d’aquesta web vulnera un dret legítim o la normativa vigent no dubti a contactar amb nosaltres. CONFIALIMENTS TER S.L. es reserva el dret de modificar el contingut i informacions disponibles en el present lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

4. Política de Privacitat i Protecció de Dades personals.

De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, li comuniquem que les seves dades personals s’incorporessin als nostres fitxers titularitat de CONFIALIMENTS TER S.L. El nostre objectiu a través d’aquest fitxer és el d’atendre les obligacions legals de caràcter fiscal i mercantil, així com per a finalitats comercials. Poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, personant-se en les nostres oficines o mitjançant petició escrita, adjuntant una fotocòpia del DNI.

Si ha donat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment donat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que senti vulnerats els seus drets quant a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web.


5. Responsabilitat.

El present avís legal te caràcter indefinit. CONFIALIMENTS TER S.L. no es fa responsable dels danys ocasionats en els sistemes informàtics dels Usuaris per causes alienes a la seva voluntat, ni d’aquells que siguin produïts per l’existència de virus informàtics en Internet. CONFIALIMENTS TER S.L. no serà responsable dels eventuals danys i perjudicis que puguin ocasionar-se per la falta de disponibilitat i/o continuïtat del present lloc web i dels serveis que s’ofereixen en ell. L’usuari respondrà, i estarà obligat a indemnitzar a CONFIALIMENTS TER S.L. per qualsevol mal o perjudici que pogués derivar-se de la utilització i/o consulta del present lloc web, infringint les condicions generals o la normativa vigent.